holding

Gebr. Poppink
Hoofdvestiging
Brokmansweg 20-24
7667 SH Reutum

Gebr. Poppink BV is een loon-, grondverzet-, transport-, aannemings-, mechanisatie- en dumperbouwbedrijf in de ruimste zin van het woord. Dit wil zeggen dat Gebr. Poppink BV haar klant op bovengenoemde gebieden zo optimaal mogelijk probeert te bedienen en hiermee een relatie opbouwt.

Gebr. Poppink BV is de veelzijdige en betrouwbare partner in uitvoering van grond, groen en infraprojecten.

De directe normen en belangrijkste waarden van Gebr. Poppink BV zijn:

 • Betrouwbaarheid.
 • Verantwoordelijkheid.
 • Goed werkgever- en werknemerschap.
 • Veiligheid, arbo & milieu.

 

Gebr. Poppink Reutum werkt met ± 150 medewerkers in de volgende bedrijven:

 • Loon- en grondverzetbedrijf
 • Landbouwmechanisatiebedrijf
 • Alasco dumperbouw
 • Aannemingsbedrijf in de grond- weg en waterbouw

 

Loon- en grondverzetbedrijf

Grondverzet is dé hoofdpijler van Gebr. Poppink Reutum. Het bedrijf beschikt over veel ervaring op dit terrein en heeft geavanceerde machines met vakkundig personeel. Het bedrijf streeft naar hoge kwaliteit en beschikt over ISO 9001-VCA* certificatie. Het machinepark bestaat uit een groot aantal rupskranen, mobiele kranen, minikranen, shovels, diverse uitrustingsstukken, zelfrijdende dumpers, tractoren met gronddumpers en een bulldozer.

De volgende werkzaamheden worden o.a. uitgevoerd:

 • uitgraven en aanvullen van bouwputten
 • aanvoeren en verwerken van zand en puin in cunetten t.b.v. de wegenbouw
 • cultuurtechnisch werk t.b.v. aanleg van pijpleidingen
 • slopen en saneren van gebouwen en (bedrijfs)terreinen
 • graven en onderhouden van sloten en bergingsvijvers
 • bestratingswerkzaamheden

 

Voor het loonwerk beschikt het bedrijf eveneens over een ruim machinepark voor het uitvoeren van alle voorkomende agrarische werkzaamheden zoals:

 • bemesten; 6 Vervaet driewielers en meerdere getrokken tanks
 • gras- en maisoogst; 7 hakselaars, meerdere snijwagens en grootpakpersen
 • grondbewerking; alle dagelijks voorkomende machines

 

Mesttransport en verwerking is een voorname taak geworden binnen het loonwerk. 
Hiervoor beschikt het bedrijf over meerdere mesttank-combinaties die voorzien zijn van automatische bemonstering, weging en GPS. Het bedrijf is erkend intermediair voor de mestafzet, hetgeen inhoudt dat men mest mag vervoeren, verhandelen en verwerken.

Landbouwmechanisatiebedrijf

Het landbouwmechanisatiebedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van landbouwmachines. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid onderdelenmagazijn, een goede werkplaatsuitrusting en vakkundig personeel voor het onderhoud van landbouw- en grondverzet machines. Als hoofdmerk heeft het bedrijf het dealerschap van Claas en daarnaast dealerschappen van Case IH, Kverneland, Trioliet, Schuitemaker en Kemper.

Alasco dumperbouw

Alasco is een merknaam van gronddumpers. Deze kwalitatief hoogwaardige dumpers worden gemaakt bij het mechanisatiebedrijf in Reutum. Er worden verschillende types enkel- tandem- en drie asdumpers geproduceerd. Door de robuuste uitvoering van de dumpers zijn ze uitermate geschikt voor zwaartransport, zoals zand en grint. 
De dumpers worden afgezet in met name Nederland, België en Duitsland.

Aannemingsbedrijf

Aannemingsbedrijf Poppink is actief in het aannemen van werken op het gebied van grond- weg en waterbouw. Hieronder vallen grondverzet, riolerings- bestratingswerkzaamheden en onderhoud van bermen en sloten. Het machinepark bestaat uit grondverzetmachines, diverse klepel- en korfmaaiers en plaveimachines om straatklinkers machinaal te leggen.

 

Nieuws & Updates

blijf op de hoogte

NIEUW!

NIEUW!

Onlangs hebben wij een nieuwe AP 3D Leveller (egalisatieblad) in gebruik genomen. De AP 3D levellers zijn speciaal gebouwd voor het werken met 3D besturingen (Total Station). Het blad functioneert met een vast kantelpunt in het midden van het blad (verkanting). De hoogte wordt geregeld via een vaste afwerkplaat (met een verwisselbare slijtplaat). Daarnaast is de machine uitgerust met een intelligente slope sensor (MC2 sensor) die de leveller, waar nodig, corrigeert met hoge reactiesnelheid....

Win actie!

Win actie!

𝙒𝙞𝙣 𝙚𝙚𝙣 𝙨𝙩𝙤𝙚𝙧𝙚 𝘾𝙇𝘼𝘼𝙎 𝙨𝙠𝙚𝙡𝙩𝙚𝙧!

Bij CLAAS hebben we een hele stoere actie voor onze klanten! Van augustus t/m november verloten we elke maand maar liefst vier CLAAS skelters.

Hoe je meedoet en wat de actievoorwaarden zijn,

lees je op: www.wineenclaasskelter.nl