profiel

Gebr. Poppink
Dumperbouw
Agelerweg 11
7667 SE Reutum

Alasco produceert al ruim dertig jaar de bekende enkelas- en kombi-dumpers (tandemas) voor het grondverzet. De kwalitatief hoogwaardige Alasco dumpers zijn door hun robuuste uitvoering uitermate geschikt voor zwaartransport, zoals zand, grint en landbouwgewassen. In 1997 is de productie van Alasco van het Drentse Gieten overgeplaatst naar het Twentse Reutum. Alasco dumpers vinden hun weg naar met name de Nederlandse markt en internationaal naar Duitsland, België, Denemarken en Luxemburg.

De fabricage van de dumpers vindt plaats bij het mechanisatiebedrijf van Gebr. Poppink Reutum aan de Agelerweg. De ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Met behulp van moderne technieken, gebruik van standaard delen en eenvoud worden de onderhoudskosten laag gehouden.

Op basis van gebruikers en het eigen loon- en grondverzetbedrijf voert Alasco continu verbeteringen uit om de praktijkwensen van de klant zo goed mogelijk te kunnen evenaren.

Alasco dumpers worden geproduceerd op het volgende adres:
Gebr. Poppink-Reutum Alasco
Agelerweg 11
7667 SE Reutum 
Nederland
Telefoon: 0031-(0)541-670280
Fax: 0031-(0)541-670195
E-mail: info@alasco-poppink.nl

 

Nieuws & Updates

blijf op de hoogte

CLAAS hooibouwmachines

CLAAS hooibouwmachines

Graag informeren wij u over de CLAAS hooibouwmachines. De maaiers, schudders en harken van CLAAS zijn stuk voor stuk kwaliteits machines en berekend op jarenlange intensieve inzet. Ze bezitten alle kenmerken die het gebruik voor u vergemakkelijken. De maaiers hebben een degelijke aanbouwbok en een kneuzer met stalen vingers en breedspreidplaat. De schudders hebben een speciale vorm van de tandarmen voor perfect schudwerk en bijzonder aan de harken is de...

Mais campagne 2020 van start!

Mais campagne 2020 van start!