profiel

Gebr. Poppink
Dumperbouw
Agelerweg 11
7667 SE Reutum

Alasco produceert al ruim dertig jaar de bekende enkelas- en kombi-dumpers (tandemas) voor het grondverzet. De kwalitatief hoogwaardige Alasco dumpers zijn door hun robuuste uitvoering uitermate geschikt voor zwaartransport, zoals zand, grint en landbouwgewassen. In 1997 is de productie van Alasco van het Drentse Gieten overgeplaatst naar het Twentse Reutum. Alasco dumpers vinden hun weg naar met name de Nederlandse markt en internationaal naar Duitsland, BelgiΓ«, Denemarken en Luxemburg.

De fabricage van de dumpers vindt plaats bij het mechanisatiebedrijf van Gebr. Poppink Reutum aan de Agelerweg. De ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Met behulp van moderne technieken, gebruik van standaard delen en eenvoud worden de onderhoudskosten laag gehouden.

Op basis van gebruikers en het eigen loon- en grondverzetbedrijf voert Alasco continu verbeteringen uit om de praktijkwensen van de klant zo goed mogelijk te kunnen evenaren.

Alasco dumpers worden geproduceerd op het volgende adres:
Gebr. Poppink-Reutum Alasco
Agelerweg 11
7667 SE ReutumΒ 
Nederland
Telefoon: 0031-(0)541-670280
Fax: 0031-(0)541-670195
E-mail: info@alasco-poppink.nl

 

Nieuws & Updates

blijf op de hoogte

NIEUW!

NIEUW!

Onlangs hebben wij een nieuwe AP 3D Leveller (egalisatieblad) in gebruik genomen. De AP 3D levellers zijn speciaal gebouwd voor het werken met 3D besturingen (Total Station). Het blad functioneert met een vast kantelpunt in het midden van het blad (verkanting). De hoogte wordt geregeld via een vaste afwerkplaat (met een verwisselbare slijtplaat). Daarnaast is de machine uitgerust met een intelligente slope sensor (MC2 sensor) die de leveller, waar nodig, corrigeert met hoge reactiesnelheid....

Win actie!

Win actie!

π™’π™žπ™£ π™šπ™šπ™£ π™¨π™©π™€π™šπ™§π™š π˜Ύπ™‡π˜Όπ˜Όπ™Ž π™¨π™ π™šπ™‘π™©π™šπ™§!

Bij CLAAS hebben we een hele stoere actie voor onze klanten! Van augustus t/m november verloten we elke maand maar liefst vier CLAAS skelters.

Hoe je meedoet en wat de actievoorwaarden zijn,

lees je op: www.wineenclaasskelter.nlΒ